Over ons

 

Ik ben Trijntje en trotse mama van 2 mooie zoons, Sam en Jimmy. Creatief bezig zijn, is er bij mij met de paplepel ingegoten en ben ik altijd blijven doen. Nu ben ik weer achter de naaimachine gekropen om mooie spulletjes te maken voor mijn zoontjes.

Na vele leuke reacties heb ik besloten Okido Baby te beginnen. Zo kan ik voor anderen ook mooie en gepersonaliseerde accessoires maken, helemaal naar eigen stijl. Leuk voor een babyshower- of kraamcadeau, maar voor je eigen kindje natuurlijk ook heel leuk. Je kiest zelf de stoffen/kleuren uit, maar hier kan ik je natuurlijk ook bij helpen.

Unieke baby accessoires

 

Op zoek naar een leuk en gepersonaliseerd babyshower- of kraamcadeau? Dan is Okido baby de juiste plek! Okido maakt alles helemaal in de kleuren en met de stoffen die jij uitkiest, zodat het mooi in het kamertje of interieur past. Natuurlijk kunnen we je helpen met het uitkiezen.

Verantwoorde stoffen

De stoffen worden zorgvuldig uitgekozen. Hierin houden wij een hoge standaard aan voor de kwaliteit van de stoffen. Zowel de stoffen met print als het wafelkatoen zijn van 100% katoen. 

Locatie

Kolkgriend 93
1356 BG Almere

Contact

06 – 10398087
okidobaby19@gmail.com

Hulp nodig? Stuur een whats-app berichtje of een e-mail.